Søndag var det duket for fjerde runde i Superligaen. Kristoffer Larsen og Lyngby tok imot topplaget Nordsjælland, som ennå har til gode å avgi poeng i årets sesong.

Etter å ha røket ut av Europaliga-kvalifiseringen mot russiske Krasnodar forrige torsdag, skulle Lyngby reise kjerringen mot Nordsjælland, men kampen utviklet seg etter hvert til et aldri så lite mareritt for «De Kongeblå».

På stillingen 1–1, like etter pause, fikk høyreback Oliver Lund direkte rødt kort, og 20 minutter senere ledet Nordsjælland 3–1. Kristoffer Larsen kom på banen like etter 3–1–målet, men med ti mann på banen, fikk hjemmelaget det vanskelig.

Like før slutt ble også Lyngbys venstreback, Michael Lumb, utvist, og på overtid fastsatte tidligere Start- og Stabæk-spiller Ernest Asante sluttresultatet til 4–1 favør bortelaget.

Lyngby har nå tapt fem kamper på rad, tre i serien og to i Europaliga-kvalifiseringen. Neste kamp er hjemme mot Sønderjyske førstkommende lørdag.