Fett med SKAM!

MENINGER: SKAM-feberen herjer Norden. Først og fremst blant ungdom, men også alle andre aldersgrupper er angrepet, skriver innleggsforfatteren.

Miljøpartiet – på jobb for ei grøn framtid

MEININGAR: Miljøpartiet Dei Grøne sitt alternative statsbudsjett har undertittelen «Det gode livet - etter olja», skriv Janne Kjellevold Midtbø frå MDG Askøy.

Eldre står i kø og venter,
men kommunen vil legge
ned omsorgsboliger

MENINGER: En slik avgjørelse vil være et uverdig spark til de som står i kø for å få omsorgsbolig, skriver Stig Abrahamsen (Frp) i dette innlegget.

Tryggere hverdag for våre eldre

MENINGER: Målet med politiattesten, er at vi skal forhindre at eldre utsettes for overgrep, skriver Bård Hoksrud (Frp) i dette innleget.

La oss forandre, for andre

MENINGER: Hva om vi satte oss nye, annerledes nyttårsmål. Nyttårsmål for andre, for å forandre, skriver Marcus Thomas Vindenes.

Askøypakken er
på vei ut i grøften

LEDER: Et av de store problemene i offentlig virksomhet er at feilvurderinger sjelden får konsekvenser.

Raudt går mot regionreforma på Vestlandet

MEININGAR: Her risikerer me lengre avstandar mellom innbyggjarar og avgjerdstakarar, meir avmakt og mindre reell innverknad, skriv Raudt i dei tre vestlandsfylka Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane.

Derfor må politiet vera nært

MEININGAR: Det som skjer med politiet i desse dagar vil endre kva slags politi vi har i landet vårt for all framtid, skriv Jenny Klinge frå Senterpartiet.

Offentlighet og innsyn

MENINGER: Askøy kommune har ansvaret for å sikre at alle gis muligheter for innsyn, skriver Bård Espelid fra Askøylisten i dette innlegget.

Jenter fra Askøy er noe for seg

LEDER: At det er mange beintøffe damer på Askøy er det ingen tvil om, skriver vi på lederplass.

– Høyre, Frp og KrF gir
blaffen i Arbeidstilsynet

MENINGER: – Oppgaven til oss politikere var å finne litt over 40 millioner kroner til vedlikehold i våre driftsbudsjetter de neste 4 årene. Ingen lett oppgave i en kommune med stram økonomi, skriver Jannicke Clarke fra Askøy Ap.

Ronny Knutsen og regionsentre

MENINGER: En bør kunne forvente at en politiker har minimumsinnsikt, eller prøver å sette seg inn i en sak før han uttaler seg, skriver Rosalind Fosse (Frp) i dette innlegget.

Nå må dere slutte med ansvarsfraskrivelse om Amfi Askøy!

MENINGER: Er det noen som har sovet i timen så er det partiene som stemte for Kleppestø som regionsenter på Askøy, skriver Ronny Knutsen fra Askøy Venstre i dette innlegget.

Amfi Askøy – dårlig politisk håndverk

MENINGER: Maken til så slett politisk håndverk tror jeg at jeg aldri har sett før, skriver Rosalind Fosse fra Askøy Frp i dette innlegget.

– Ja til dyrepoliti i Hordaland

MENINGER: Alvorlig kriminalitet mot dyr burde føre til straffesak og domfellelse, men slik er det altså ikke, skriver Martin V. Jonsterhaug, formann Bergen FpU.

Eldreomsorg må prioriteres høyere

MENINGER: Det er beklagelig at regjeringen ikke bruker muligheten til å skape framtidas eldreomsorg, skriver Helga Pedersen (Ap) i dette innlegget.

Høyt spill om
kommunens
økonomi

MENINGER: God kommuneøkonomi krever ansvarlige politikere som ser lengre frem enn til neste valg, skriver Ronny Knutsen fra Askøy Venstre i dette innlegget.

Ja til offentlig fyrverkeri på Askøy

LEDER: Til alle som ønsker å se skikkelig fyrverkeri-magi, så er vår klare oppfordring at du tar turen til Kleppestø kai på nyttårsaften, skriver vi på lederplass.

Det er ingen skam å snu

MENINGER: Askøy er tjent med å ha et variert barnehagetilbud, og det sparer også kommunen økonomisk, skriver Vigleik Stoveland, gruppeleder i KrF.

God jul til landets rikeste!

MENINGER: Det er rettferdig at de som har mest bidrar mer, mens de som har minst bidrar mindre, skriver Andreas Bondehagen Jacobsen, leder Askøy AUF.

Siste saker