Askøy Fotball og daglig leder Connie Halvorsen har valgt å gå hver til sitt, melder klubben i en pressemelding.

– Jeg har hatt en fantastiske tid i Askøy Fotball, og jeg er stolt av det vi har fått til sammen, sier Connie Halvorsen.

Halvorsen har vært daglig leder i klubben siden april 2022, og en viktig brikke i sammenslåingen av de tre Askøy-klubbene; Askøy fotballklubb, Follese fotballklubb og Askøy sportsklubb.

– Jeg har lært mye av denne jobben, og jeg er takknemlig for muligheten til å ha vært med på å bygge en ny og sterk fotballklubb på Askøy, fortsetter hun.

Spent på fremtiden

Askøy Fotball er en av Vestlandets største breddeklubber med rundt 1300 aktive medlemmer. Sportslig har klubben hatt en eventyrlig 2023-sesong med fire av fire mulige opprykk for seniorlagene.

Halvorsen ønsker ikke å kommentere avgangen utover at hun ønsker nye utfordringer. Hun har allerede begynt å se seg om etter en ny jobb.

– Jeg er klar for å ta fatt på noe nytt, og jeg er spent på hva fremtiden bringer, sier hun.

Takker for innsatsen

Styreleder i Askøy Fotball, Odd Medhus, takker Halvorsen for jobben hun har gjort i klubben.

– Connie har vært en utrolig viktig brikke i Askøy Fotballs utvikling, og vi er veldig takknemlige for hennes innsats, sier Medhus.

Odd Medhus, styreleder i Askøy Fotball, takker Connie Halvorsen for innsatsen. Foto: Jan Erik Storebø (arkiv)

Ifølge styrelederen er sluttdato for Connie Halvorsen ikke fastsatt. Medhus forteller at Halvorsen fortsetter i sin rolle godt inn i 2024, og skal være med på å sikre at klubben får en god start i det nye året.

– Hun har vært en dyktig leder, og bidratt til at klubben har kommet langt på kort tid, sier Medhus.

Askøy Fotball vil nå lyse ut daglig leder-stillingen. Klubben håper å finne en erstatter for Halvorsen så raskt som mulig.