– Hun fikk en overtråkk i kampen på søndag så det var usikkert om hun kom til å spille, men det så ut til å være god medisin, humrer Per-Erik Pedersen, trener for Askøy Sportsklubb J19 I Norway Cup.

Og Isabell Nilsen innrømmer at hun kjente det i forkant.

– På oppvarmingen var det vondt, men med en gang kampen var i gang er det så mye adrenalin at du ikke kjenner noe, forklarer hun.

Seks mål

Selv om hun etter kampen fikk på igjen bandasjen på foten var det lite som så ut til å hemme henne underveis i kampen mot tyske Germania Salchendorf. Seks mål endte hun opp med.

– Noen ganger har jeg dagen, men de fleste dager har jeg ikke det, innrømmer hun lattermild.

– Scoret du i søndagens kamp?

– Nei, så der ser du, jeg har mine dager, ler hun.

Noe mer optimistisk til egne forventninger er hun ikke videre heller.

– Kanskje jeg får ett mål til, slår hun fast.

Da er det lettere å få treneren til å rose henne.

– Seks mål er bra. Isabelle var en av de få som var på hugget i dag, sier Pedersen.

Har mer inne

Syverlaget til Askøy Sportsklubb åpnet Norway Cup med å slå Kil/Hemne 4–0. Tirsdagens tyske motstandere ble slått solide 13–0. Likevel var verken trenere eller spillere i ekstase etterpå.

– Vi vinner mer fordi motstanderen er dårlig, påpeker treneren.

Tonje Tveit og lagvenninnene feirer et av de 13 målene. Foto: Jan Willie Olsen

Men klubben har også vært en gjenganger i toppen i Norway Cup. Senest som vinnere for tre år siden. Da gir denne starten en tro på at noe er i vente. Fire av spillerne som er med i dag var med den gang de vant.

– Klart det ligger i tankene. Men vi vet det er små marginer. Vi måtte prøve fire ganger før vi fikk det til med Askøy Sportsklubb til slutt, men vi har fått en god start, innrømmer treneren.