Har du store planer om å trimme vekk ferieflesket, eller å komme inn i en god hverdagsrytme etter late (og regnfulle) dager? Da er kommunekampen noe for deg.

Onsdag 16. august kjører nemlig Askøyværingen i samarbeid med Sprekere.no, Bergens Tidende, Bygdanytt, Midtsiden, Strilen og Vestnytt i gang en konkurranse for å finne ut hvor de sprekeste i Bergen og omegn bor (vi vet svaret, men la oss bevise det overfor alle de andre...).

Mens én kommune eller bydel kan gå av med tittelen som sprekest, vil det også kåres den sprekeste på hvert lag. I tillegg vil det bli trukket ukevinnere blant de som klarer ukemålene.

Uke 1: Målet er 350 minutter - trekkes 23. august Uke 2: Målet er 700 minutter - trekkes 30. august Uke 3: Målet er 1000 minutter - trekkes 6. september Uke 4: Målet er 1400 minutter - trekkes 13. september

Gå inn på Sprekere.no og registrer deg under Askøy kommune. I skrivende stund ligger vi på 2. plass når det gjelder flest deltakere. Konkurransen er gratis og varer fra 16. august til 16. september.