Like før klokken 7.30 meldte Vest politidistrikt på Twitter om en trafikkulykke på Haugland. Klokken 8.00 viste AV sine interaktive kart at køen strakk seg forbi innkjørselen til Ravnanger senter.

Samtidig meldte politiet om at arbeidet med å fjerne bilene var godt i gang, og at det var manuell dirigering på stedet.

Den ene bilen skal ha kjørt i en lyktestolpe og BKK ble kontaktet. Det ene feltet vil være stengt frem til arbeidet med lyktestolpen er ferdig.

Klokken 8.45 meldte politiet at veien var åpen for fri ferdsel. Det vil derimot være noe etterslep fra køen, og Mesta vil ha dirigering på stedet frem til alt ryddearbeid er ferdig.

Kollisjonen var mellom to el-biler like ved brannstasjonen på Haugland.

To menn i 30-årene var involvert, og begge ble tatt med til lokal legevakt for en sjekk. Det skal være snakk om en frontkollisjon.

– En person opplyser om smerte i nakke og rygg, forklarer operasjonsleder Frode Kolltveit, i Vest politidistrikt.

Nødetatene kom raskt til ulykkesstedet. Det ble meldt om store, materielle skader på begge bilene. Førerkortet til den ene mannen er midlertidig beslaglagt, etter mistanke om uaktsom kjøring.

Lange køer

Veien var stengt nærmest en time før det var mulig å slippe trafikk forbi. NAF ble etter kort tid rekviret fra Aasebø, og det ble anbefalt å slippe denne frem.

– Det kan fort bli aktuelt med omkjøring, sier Kolltveit videre.