SISTE: Fylkesvei 567 på Strømsnes er igjen åpen for trafikk.

– En bergingsbil har vært på ulykkesstedet og hentet bilen, informerer vakthavende brannsjef Pål Fromreide Hansen i Askøy brann og redning.

Én person innblandet

Fredag ettermiddag meldte 110 Hordaland på Twitter at det hadde vært en trafikkulykke like ved en av broene på Strømsnes.

Meldingen ble lagt ut klokken 18.26. Ifølge en ny Twitter-melding som Vest politidistrikt la ut noen minutter senere, skal ulykken ha skjedd klokken 18.15.

– Det ligger en bil i veibanen, som sperre hele veien. Det er én bil og én person som har vært involvert i ulykken, står det i den siste meldingen.

Slik så det ut på ulykkesstedet kort tid etter at nødetatene kom frem. Foto: Philip Vindenes

Kvinne i 20-årene

Operasjonsleder Stein Rune Halleraker fortalte til Askøyværingen at føreren skal ha vært oppegående og ved bevissthet da nødetatene kom til stedet.

– Det er snakk om en kvinne i 20-årene som er innblandet, informerte Halleraker.

Vakthavende brannsjef Pål Fromreide Hansen i Askøy brann og redning sa følgende om ulykken da AV snakket med ham like over klokken halv seks:

– Da vi kom til stedet lå det en elbil på siden midt i veien. Så vidt jeg kjenner til skal én person være involvert og tatt hånd om av helse. Jeg vet ikke noe særlig mer enn det akkurat nå.