Det sier Marius Ravnanger. «Har utmerket seg som en viktig aktør». Det heter det i juryens begrunnelse for at Ravnanger Gruppen AS har fått Askøy næringsråd sin næringspris.

– Det er utrolig kjekt å få denne prisen. Vi jobber med mye flinke folk innen mange fag, sier Marius Ravnanger, prosjektleder i Ravnanger Gruppen.

Han er sønnen til gründeren selv, Edvard Ravnanger.

– Kjekt å bli lagt merke til

– For meg har det vært viktig å skape noe. Du skal ikke jage etter økonomisk gevinst hele tiden. Men du må være skaperen, ha lyst til å bli god i noe, uansett hva du driver med, sa Edvard Ravnanger da Askøyværingen intervjuet han i 2020.

Utbyggeren fikk prisen på Askøy næringsråd sitt julebord i Fargeriet i Strusshamn lørdag. Edvard var ikke selv tilstede på utdelingen, men det var sønnene.

– Det er veldig kjekt å bli lagt merke til, sier Kim Ravnanger, prosjektleder i Ravnanger hus.

Foto: Jan Erik Storebø

– Deilig med anerkjennelse

Tor Atle Drønen, daglig leder i Ravnanger hus, hadde følgende å si:

– Det er deilig å få en slik anerkjennelse. Det er Edvard som har bygget opp alt, og vi er ydmyke med å forvalte det han har skapt.

Her er juryens begrunnelse:

«Vinneren av årets næringspris går til en bedrift som har lang fartstid på Askøy. Deres betydelige bidrag til lokalsamfunnet inkluderer ikke bare en imponerende vekst i sysselsetting, men også etableringen av positive ringvirkninger innenfor byggebransjen».

– Engasjert i lokalsamfunnet

Juryens skriver videre:

«Som en totalleverandør innen mur, betong og tømrerarbeid har bedriften utmerket seg som en viktig aktør for Askøys næringsliv. Bedriften er svært engasjert i lokalsamfunnet, og en viktig bidragsyter for Askøy».

Ravnanger Gruppen AS driver innen byggebransjen, og har flere datterselskaper:

  • Aasebø Murservice AS

  • Ravnanger Hus AS

  • Aasebø Betongentreprenør AS

  • Storebotn 10 A-B SAS

  • Nordstrand Eiendomsrådgivning AS

  • Regn Plan AS

  • Aasebø Landskap og fasade AS

I juryen for prisen satt Sandra Haugland og Rudi Soltvedt fra Askøy næringsråd samt Fana Sparebank, Askøyværingen og ordfører Yngve Fosse.