På grunn av den pågående vannkrisen har vi besluttet å skyve på fristen for stemming av Askøys fineste turløype fra 16. juni og frem til 23. juni.

Like etter påske møtte lokalavisen Anne Marte Sweetmore og Anita Svarstad Greenland fra Frisklivssentralen, samt Georg Ove Helle, styremedlem i Askøy turlag.

Sammen med Askøyværingen er dette juryen som plukket ut fem finalekandidater som alle kjemper om å bli Askøy fineste turløype.

Dette var status tirsdag 18. juni. 414 hadde da stemt, men det er fremdeles tid til å stemme på din favorittløype. Foto: Google

Den siste måneden har vi presentert finalistene etter at medlemmer i Frisklivssentralen og Askøy Turlag har gått turene for å gi sin beskrivelse av turen, komme med nyttige fakta og ta bilder.

Vi har presentert disse turene:

1. Tveitaskogen via/Annfinnåsen.

2. Follesemarken via/Brenneklubben.

3. Skotnes.

4. Siglingavatnet.

5. Kolbeinsvarden via/Kjærlighetsstien.

Her kan du stemme

Stemming: Det vil være mulig å stemme mellom 1–23. juni. Ved å stemme er du med i trekningen av premier.

Gi din stemme her.

Kåring: Turen som får flest stemmer vinner og vil bli presentert i avisen torsdag 20. juni. Når den fineste turen er kåret, vil Askøy Turlag og Frisklivssentralen arrangere turen sammen med oppfordring til alle om å delta.

Premier:

  • 2 x 2 hyttekuponger for overnatting på DNTs hytter.

  • Frisklivssentralen gir en gavekorg med kokebok, powerbank, badehette/svømmebriller, drikkeflaske, refleksvest, Frisklivs-skjorte og hals. G-sport kan sponse med en ryggsekk.

  • Et halvt års abonnement på Askøyværingen.