Klokken 00.15 natt til torsdag fikk politiet inn melding om at en 36 år gammel mann var blitt slått ned i en bolig på Tveitevåg.

Det var BT som først meldte om hendelsen.

– Den fornærmede ble sendt til Haukeland med kuttskader. Da politiet kom til stedet hadde gjerningsmannen stukket av, men det ble rimelig raskt avklart hvem den mistenkte var, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Gustav Landro til Bergens Tidende.

De to mennene skal begge være kjenninger av politiet og skal også kjenne hverandre. Det ble igangsatt en større leteaksjon for å lokalisere den mistenkte.

Mannen ble pågrepet rundt klokken 03.30 natt til torsdag.

– Vi hadde på et tidspunkt flere patruljer ute og sjekket adresser. Til slutt dukket han opp på en adresse vi kjenner til, og nå i morgentimene har vi satt mannen, en 27-åring, i arresten, sier Landro til Bergens Tidende.

Politiet har også beslaglagt narkotika og et større kontantbeslag. Om pengene eller narkotikaen har sammenheng med slåsskampen er uvisst.

Det er Askøy lensmannskontor som etterforsker saken videre. Torsdag formiddag opplyser politiet på Askøy at de er i gang med etterforskningen.

– Vi holder på med avhør av den siktede som nå sitter i arresten, sier lensmann Odd Dale til Askøyværingen.