– Først var Jimmie skeptisk til de ulne dyrene, så ville han helt tett på og det endte med at han far måtte til unnsetning og hente unge lovende... skriver instagrambrukeren janne_karlsen_eide. Bildet har hun merket med #askøyværingen. Foto: @janne_karlsen_eide
Minsta er bestevenn med alle sjøstjerner, glassmanetar og kråkebollar ho finn. Denne typen har vi aldri sett på Vestlandet før, skriver instagrambrukeren @patinaheim_paa_landeveg. Bildet har hun merket med #askøyværingen.
Del dine beste (eller verste) øyeblikk fra sommeren med oss! Foto: Christine Fagerbakke (arkiv)
Foto: @therese_johan

Noe av det som gjør hverdagen litt bedre for de av journalistene som må sitte inne og jobbe om sommeren, er å se alle de flotte leserbildene som blir lastet opp på Instagram døgnet rundt.

Bildene kommer inn fra alle verdenshjørner. Enten det er fra en sandstrand i varmens hovedstad, Syden, eller en regnfull fjelltopp i Norge - eller omvendt, som det var i mai i år. En ting er sikkert: Lokalsamfunnet vet å nyte sommeren.

De aller mest engasjerende bildene for oss, er nok de som er hjemmefra. Sommerferien byr på muligheten til å utforske lokalmiljøet litt mer enn vanlig, og Askøy har så mye å by på! Det er nettopp dette som blir vår oppfordring i år. Vi ønsker å se de flotteste feriebildene dine, og helst fra lokalmiljøet.

For vi vet jo alle at du kan imponere. Når du vil.

I år som i fjor kan dere vinne et flott polaroidkamera! Det finnes vel ikke noe mer moro enn å høre eksponeringen, og den romslige lyden av at papirbildet blir dyttet ut av kamera? De spesielle fargene, og det faktum at filmen er alt for dyr til å sløses med.

For å delta må du laste opp dine bilder på Instagram og tagge dem med #askøyværingen. Lykke til!