Elevene på Fauskanger barne— og ungdomsskole samles hver måned i skolens amfi hvor de fremfører blant annet sang, dans og skuespill.

Dette er en sosial samling der MOT står i perspektiv. Vi arbeider for at elevene skal tørre å fremføre foran andre elever, som fører til bedre selvtillit og høyere mestringsfølelse. Det er underholdning, men det ligger også mye hardt arbeid bak for de som fremfører.

Les også:

Les også:

Det krever mye mot og stå foran 250 personer. Derfor er det bra at skolen har ungMOTivator som har samlinger med klassene der de snakker om å støtte hverandre og ha MOT til å stå opp for seg selv.

Vi blir ofte spurt om når neste MOT-time er. Det forteller oss at elevene på skolen er svært engasjert og ønsker å bidra til at vi får et godt skolemiljø her på Fauskanger. Det er som oftest fullbooket show med mange flotte fremføringer.

Les også:

Et lite sitat fra elev i 8.klasse her på Fauskanger fra en MOT-time:

«De viktigste tingene jeg tar med meg fra denne MOT-timen er å huske å gjøre andre glad og inkludere andre. I de neste fire månedene skal jeg si gode og hjelpende ord til andre, også ved å smile, snakke med dem og vise at jeg bryr meg om dem. P.S: Det jeg likte med disse MOT-timene var å slippe timene og leke de lekene vi gjorde sammen, det var også gøy å sitte i ring og si fine ting til hverandre.»