– Her er det bare til å møte opp. Det er langt fra fylt opp. Vi har masse plasser enda, sier Elise Barsnes.

Hun arbeider med inkludering i idretten, spesielt inkludering av personer med flerkulturell bakgrunn, og med barn og ungdommer fra lavinntektsfamilier. Ifølge Barsnes er fokuset med aktivitetene å tilby idrettsglede for alle og gode ferieminner.

Aktivitetene stelles i stand ved Askøy Forum onsdag 4. juli og torsdag 5. juli, begge dager mellom 10.00 og 14.30. Det er et samarbeid mellom Hordaland idrettskrets, Norges fotballforbund Hordaland og Norges håndballforbund Region Vest.

– Vi kommer nok til å være mest ute. Det er en fordel hvis folk melder seg på via nettet, men det er også lov til å bare møte opp, opplyser Barsnes.

Plass til 100

Tirsdag formiddag var det ti påmeldte til aktivitetene ved Askøy Forum. Ifølge Barsnes er det kapasitet til å ta imot så mange som 100 barn og unge i alderen 8 til 16 år.

Ifølge programmet vil det bli muligheter for å spille innebandy, badminton, fotball og håndball. Man kan også prøve kampsport, friidrett og dans.

I løpet av sommeren kommer de også til å ha aktiviteter i Ytre Arna ved Arna Stadion, i Bergen ved Haukelandshallen og idrettsanleggene ute og på Stord.

Ønsker du å melde deg på elektronisk kan du gjøre det via denne linken.