«Vi tok et low punch, men det tåler vi. Gymen er åpen som vanlig igjen. Velkommen på trening.»

Det skrev Martin Petterson på Odin Nutrition sine sosiale medier mandag ettermiddag.

Måtte stenge

Som Askøyværingen skrev onsdag i forrige uke, har treningssenteret og kosttilskuddsbutikken på Juvikflaten vært stengt etter namsfogden byttet låsen på døren.

Da Askøyværingen snakket med Petterson mandag kveld hadde han fått tilgang til lokalene igjen.

Mandag var det igjen lys i lokalene til Odin Nutrition Askøy. Foto: Tom Stian Karlsen

– Som jeg nevnte forrige gang, er det fordi jeg ikke fikk mulighet til å klage på avgjørelsen om utkastelse før det skjedde. Nå har jeg mottatt et nytt varsel fra namsfogden om utkastelse, som jeg har 14 dager til å klage på, sier Petterson.

– Advokaten min er allerede i gang med skrive klagen. Inntil videre er gymmen åpen som vanlig, legger han til.

Martin Petterson, daglig leder av Odin Nutrition Askøy. Foto: Kaja Distad Fosse (arkiv)

Uenighet med huseier

Bakgrunnen for at namsfogden er involvert, er en uenighet mellom Petterson og huseier om betaling av husleie, som har vart siden starten av leieforholdet.

Ifølge Petterson var ferdigstillelsen av bygget over seks måneder forsinket, noe som skal ha ført til tap av omsetning og tap av medlemmer. Han mener det derfor har vært feil av huseieren å kreve full husleie fra dag én.

– Jeg har forsøkt å komme frem til en løsning med huseier, men det har ikke lykkes. Det er en kjedelig sak, men jeg er fast bestemt på at gymmen skal bestå. Jeg har begynt å se etter andre lokaler på Askøy, sier Petterson.

Vil ikke kommentere saken

Askøyværingen har tirsdag vært i kontakt med huseier Trond Arild Andersen i Vita Eiendom AS. Han ønsker ikke å kommentere saken.

Namsfogden kommenterer ikke enkeltsaker uten skriftlig samtykke fra begge parter.