Lørdag 17. august holdes Byfjordfestivalen på Kleppestø kai. Totalt skal seks artister på den store scenen, og nå er de to siste artistnavnene klare.

TGS live som står bak festivalen bekrefter at de har fått med seg både Freddy Kalas og bandet Push//Play.

– Vi er veldig fornøyd med artistene vi har klart å lande. Vårt mål med festivalen er å lage en sensommerfest og vi er overbevist om at disse artistene vil skape den gode sommerstemningen, sier Geir Carlsen, daglig leder i TGS live.

Høy allsangfaktor

Fredrik Auke, bedre kjent som Freddy Kalas, har de siste ti årene tatt Norge med storm med sine populære allsanglåter.

Bandet Push//Play leverer ifølge Carlsen et fyrverkeri av et show hvor de kombinerer trommer, DJ og saksofon med skyhøy allsangfaktor.

– Vi har tro på kjempestemning og mye folk på Kleppestøkaien, sier Carlsen.

Her er den komplette listen over artister som skal opptre på Byfjordfestivalen:

  • Trang Fødsel

  • Carina Dahl

  • Vidar Villa

  • Freddy Kalas

  • Push//Play

  • Kamelen

Kamelen, Carina Dahl, Vidar Villa, Push//Play, Trang Fødsel og Freddy Kalas er klare for festivalen på Kleppestø kai. Foto: Pressefoto

Kamelen avslutter festivalen

Som Askøyværingen meldte i slutten av januar er også den omstridte og populære artisten Kamelen klar for festivalen på Kleppestø.

Kamelen er kjent som en av Norges mest populære hip hop/rappere, men er også kjent for kontroverser og gjentatte konflikter med politiet. Nylig kom han ut med albumet «Mest elsket & hatet».

– Siden vi er lokalpatrioter får Kamelen æren av avslutte festivalen, sier Carlsen.

Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen, opptrer på festivalen på Kleppestø. Foto: Pressefoto: Francisco Munoz