Like før klokken syv mandag kveld rykket politiet ut med flere ressurser etter melding om en pågående voldshendelse på Kolltveit i Øygarden.

Da politiet kom frem til stedet var det ingen der. Kort tid etterpå ble den fornærmede mannen i 40-årene funnet i en bil.

– Fornærmede var blodig, men oppegående og har ikke livstruende skader, fortalte operasjonsleder Tore Andre Brakstad mandag kveld.

Kjørt til sykehus

– Han ble funnet på en adresse på Askøy og tatt hånd om av politiet og fremstilt for lege, forteller politioverbetjent Kjell-Bjørn Heggøy ved Askøy og Øygarden politistasjon tirsdag.

Den fornærmede mannen ble kjørt til sykehus for observasjon, forteller Heggøy.

– Det fremstår ikke som han er alvorlig skadet.

Mandag kveld var det uvisst hvilken tilknytning mannen har hatt til adressen på Kolltveit. Rundt klokken 23.00 var en mann i 70-årene og en mann i 30-årene pågrepet etter hendelsen, fikk BT opplyst.

De to har fått status som siktet, opplyser Heggøy.

Skal i avhør

– Mannen i 70-årene og mannen i 30-årene ble pågrepet i Øygarden kommune og sitter nå i varetekt. De skal nok i avhør i løpet av dagen. Da får vi forhåpentligvis vite litt mer om hva foranledningen for dette var, sier Heggøy.

Mandag kveld ble det opplyst at det var meldt om en mulig kniv, men mandag er det fortsatt uklart om det er benyttet kniv i hendelsen.

– Vi har ikke funnet kniv som er beslaglagt, konstaterer Heggøy.