Det er gått tre uker siden Frisklivssentralen, Askøy Turlag og vi i Askøyværingen sparket i gang vårens store konkurranse. Sammen ønsker vi å finne Askøy fineste turløype, og til det trenger vi din hjelp.

Etter en noe treg start med få tilbakemeldinger, har det virkelig tatt seg opp den siste uken. Det fine vårværet har nok vært en viktig årsak til at det tirsdag formiddag var kommet inn 54 tagger på Instagram med #askøysfineste.

I tillegg til dette har vi fått noen forslag på e-post.

Mange turområder er foreslått

Så langt er det kommet inn forslag på en rekke forskjellige turområder. Flere av disse er ikke overraskende opp mot Askøys mest høyeste fjell, Kolbeinsvarden:

«Askøys høyeste, dog ikke så høyt - 231 moh - men fantastisk utsikt alle retninger», skriver @annekfoto på Instagram.

Andre forslag som er kommet inn på Instagram er blant annet tur til Brenneklubben, tur i Tveitaskogen, ved Tveitevannet, Singlingavatnet, Haugland-Lien, Åsebøskogen og på Skotnes.

Sammen med deg vil denne gjengen finne Askøys fineste turløype. Fra venstre: Tonje Gilje, Anita Svarstad Greenland, Anne-Marte Sweetmore og May Lisbeth Hetlevik. Foto: Jan Erik Storebø (arkivfoto)

Slik er konkurransen

De neste par ukene håper vi å høre fra flere av dere. Forslagene merkes ved å legge ut bilde på Instagram med #askøysfineste innen mandag 22. april. Det er også mulig å sende e-post til redaksjonen@av-avis.no. E-posten må merkes med #askøysfineste.

Om du bruker Instagram eller e-post for å foreslå turer, ønsker vi at du kommer med en kort beskrivelse av turen.

Etter at alle turforslagene er kommet inn, vil det bli plukket ut ti finalekandidater som alle kan stemme på. De som stemmer er med i trekningen av premier fra Frisklivssentralen, Askøy Turlag, G-sport og Askøyværingen.