Det bekrefter sentersjef på Amfi Askøy, Ann Kristin Bjerved.

– Kontrakten ble signert i dag, så nå er det i orden. De overtar lokalene i mai, sier hun.

Sport Outlet har vært på senteret siden november 2018, og har i dag et butikklokale på 687 kvadratmeter. Etter utvidelsen vil de kunne tilby kundene et butikkareal på omkring 1200 kvadratmeter.

Lekebutikken Ringo og klesbutikken Basic har tidligere vært leietakere i butikklokalene som nå skal overtas av Sport Outlet. Begge butikkene er gått konkurs det siste året.

Alt som i dag er bak frisøren i andre etasje av senteret vil bli butikk, altså vil det ikke være behov for å gå ut av Sport Outlet sine lokaler for å ta en tur gjennom hele butikken.

– Kundene er superviktige for oss

De tomme butikklokalene skal bygges litt om før det er klart for Sport Outlet. Blant annet skal det legges nytt gulv i lokalene.

Sport Outlet vil få et samlet areal på 1200 kvadratmeter etter utvidelsen. Foto: Vetle-Einar Nordgård Mikkelsen

Sentersjef Bjerved er godt fornøyd med sportsbutikken sin satsing.

– De satser veldig her på senteret, og det er vi kjempefornøyde med. Nå får vi to store og gode sportsbutikker på Amfi.

Butikksjef hos Sport Outlet på Amfi Askøy, Monica Storheim Nilsen, sier at det er naturlig for dem å satse enda mer på Askøy.

– Vi har god omsetning her på senteret. Askøyværingene bruker oss. Samtidig er det viktig for oss å utvide for at kundene skal være fornøyd også fremover. Kundene er superviktige for butikken, sier hun.

Sportsbutikken vil få plass til mer av de varegruppene de allerede har, og utvalget vil generelt bli bredere når butikken utvider.

– Vi har hatt en av de minste butikkene arealmessig blant Sport Outlet-butikkene. Nå blir vi nok en av de større, sier Storheim Nilsen.

Hun legger til at planen er at den utvidede butikken skal åpne dørene i slutten av mai.