Askøy-jenten er en av deltagerne i årets Paradise Hotell som har premiere på TV3 mandag kveld i neste uke.

Kontrakten 21-åringen skrev under på med foreldrene før avreise til Mexico har allerede fått mye oppmerksomhet i norske medier.

– Det går litt på at jeg skal oppføre meg der inne. At jeg ikke skal ha sex på tv er ett av flere punkter i kontrakten, uttalte Yri da deltagerne ble presentert.

– Er ikke stresset

Overfor lokalavisen vil hun ikke svare på om hun holdt sex-kontrakten eller ikke.

– Folk må jo bare følge med å se. Det blir nok et spenningsmoment for mange. Vi får ikke uttale oss så mye om hva som skjer i programmet, humrer Ine Kristin Yri.

Litt letter hun likevel på sløret.

– Jeg vet at jeg har vært grei. Det har vært det viktigste for meg. Jeg er ikke stresset i det hele tatt.

Yri forteller at hun for tiden befinner seg i Oslo. Her lader hun opp til mandagens premierefest.

– Er du spent nå som det bare er noen dager igjen?

– Ja, jeg er veldig spent. Det blir gøy å se hvordan de har satt sammen 40 minutter med TV utifra alt som har skjedd i løpet av et døgn, svarer hun.

– Hvorfor ville du bli med på Paradise?

– Jeg vet ikke.... Jeg har alltid sett på programmet, men har aldri søkt før. Det var faktisk min søster som søkte for meg. Da hun fortalte at hun kom til å melde meg på begynte jeg bare å le og riste på hodet. Det begynte egentlig som tull for å se om jeg kom med, men så ble jeg innkalt til intervju og fikk mer og mer lyst.

– Hvorfor tror du at de ville ha deg med?

– Det har nok noe med at jeg er utadvendt og gjør mye ut av meg. Jeg er en person som har godt humør og som lager liv rundt meg. Og så er jeg en person som liker oppmerksomhet. Det er ikke til å legge skjul på.

Har ikke fått nok

Yri forteller at hun studerer pedagogikk og at målet er å bli lærer. Hun avslører at hun tenker lite på tilbakemeldingene som måtte komme fra dem som ser på programmet.

– Det tenker jeg lite på. Det som folk sier tar jeg med en klype salt. Enkelte blir aldri fornøyd. Jeg har foreldre og familie rundt meg som er veldig støttende. Det er det viktigste for meg.

– Blir det mer reality?

– Jeg prøver å utnytte situasjonen som den er. Jeg har ikke fått nok enda. Jeg prøver å utnytte situasjonen og kommer til å jobbe en del med Instagram og Youtube fremover.