På den faste spalten vår Oppslagstavlen, er det plass til de små historiene fra leserne våre. Privatpersoner eller lag og organisasjoner som ønsker å formidle noe fra hverdag eller fest, hjemmeøving, stevne, turne eller en annen aktivitet er velkommen til å sende inn. På Oppslagstavlen er det plass til deres egne historier, akkurat slik dere selv ønsker å fortelle dem.

Er du med i et idrettslag, et korps eller kanskje et aktivt grendelag? Skjer det noe i bygden din du gjerne vil fortelle om, er du velkommen til å sende oss en e-post med bilder og en tekst. Antall bilder er nesten ubegrenset, siden vi kan publisere hele bildeserier på nett. Teksten kan være så kort som to-tre setninger, eller den kan være lengre om du vil. Maksgrensen er på 3.000 tegn. Det vi ikke tar med i teksten, er reklame og konkret kontakt- eller prisinformasjon.

Send til redaksjonen@av-avis.no.

Sakene som skal publiseres, må signeres med fullt navn og hvilken rolle man har i forbindelse med det man skriver om.

Vi vil gjerne ha lagbilder fra idrettslagene på øyen, og gjerne fellesbilder av korps og andre lag. I tillegg er det bare å sende inn bilder fra andre gøye ting som skjer i din bygd.

Under ser du noen av historiene vi har fått fra leserne våre:

Lesernes historier blir publisert både i papiravis og på askøyværingen.no. Historiene kan også bli delt på sosiale medier som Facebook og Twitter.

Har du noe du ønsker å dele? Da er det bare å sende innlegget til oss.

Foto: Christine fagerbakke