Bli med i sommerens supre fotokonkurranse og vinn supre sommerpremier

Er du glad i å ta bilder? Det det bare å finne frem kameraet eller mobilen.

 Sommer og sol: Sommeren står for døren, og det samme gjør Askøyværingens store sommerkonkurranse. Bli med og send inn dine sommerblinkskudd!
Publisert:
Denne artikkelen er over seks år gammel

Sommertid er konkurransetid, og i år kjører vi i Askøyværingen i gang nok en spennende sommerkonkurranse. I sommer utfordrer vi alle våre lesere til å laste opp sine sommerbilder på Instagram.

Hva som er tema for bildene er helt opp til leserne våre. Det kan være alt fra en solbrille-selfie, ispising i solsteiken i Syden, eller et realt mageplask fra et stupebrett på Askøy. Her er mulighetene uendelige. Blir det en sommer full av masse solbilder, eller vil det dogge fra bildene vi får inn? Uansett hvordan sommerværet er så vil vi ha bildene dine.

I tillegg oppfordrer vi alle til å ta bilder der det skjer noe - gjennom hele sommeren. Kanskje det beste bildet fra sommerkonserten, piknikturen eller ferien får en ekstra premie?

Spennende premier

Det vanker selvsagt spennende premier til de beste bildene, så det er ingen grunn til å holde tilbake. Vi ser etter spennende, nytenkende og kanskje litt rare løsninger på fotokonkurransen. Her er det egentlig ingen grenser.

Noen av premiene vi har skaffet til veie er ikke mindre enn tre polaroidkameraer av merket Fujifilm Instax Mini 8 som er hovedpremien til tre heldige vinnere. Vi kommer også til å skaffe flere kule trøstepremier utover sommeren.

Vi vet at det finnes mange gode fotografer der ute og vi ønsker derfor å fange dine blinkskudd. Dette er også en ekstra mulighet for deg til å gjøre din bygd eller dine nærmeste ekstra stolt av flotte bilder fra enten hjembygden din og folk som bor der, enten det er venner eller familie som gjør noe gøy i sommer.

Du bestemmer motiv

Ta sommerbilder uansett hvor du er, om du er i hjembygen din, på hytten, i syden eller på andre siden av jordkloden. Skal du ekstra langt vekk i år så vil vi ikke bare ha bildene dine. Vi vil i tillegg komme i kontakt med deg slik at vi kan lage en gøy sommersak på askøyværinger som reiser langt av sted. Hvem skal lengst bort fra Askøy i år? Skal du eller noen du kjenner til ekstra eksotiske reisemål? Da er det bare å sende oss tips på redaksjonen@av-avis.no.

Nå som vi har sommeren foran oss går vi hardt inn for at dette blir en ny storhetstid for leserbilder i Askøyværingen. Vi i redaksjonen skal ikke ligge på latsiden, og vil laste opp bildene fortløpende på vår Instagram-profil. Følg oss gjerne på @askoyvaringen. .

Frem til skolestart 17. august kårer vi de beste, morsomste eller rareste sommerbildene.

Bruk emneknaggen #askøyværingen på Instagram. Fortell oss gjerne hvor du er og hva som skjedde da du fanget blinkskuddet ditt.

Følg Askøyværingen på Instagram!
Publisert: