Disse vinner påskeeggene til Askøyværingen

Vi fikk inn flere enn 100 forslag til hvem som fortjener et påskeegg. Vi har plukket ut tre vinnere.

Vi har nå fylt påskeeggene....de venter på nye eiere!
  • Askøyværingen Redaksjon
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over fem år gammel

Forslagene over hvem som fortjener Askøyværingens tre påskeegg fulle av påskegodis har formelig fosset inn hos oss: siden vi la ut saken «Hvem mener du fortjener et påskeegg?» har vi fått inn mer enn 100 morsomme, rørende og ikke minst fabelaktige forslag til hvem som bør få årets påskeegg fra Askøyværingen.

Fristen for å sende ut forslag gikk ut søndag 9. april klokken 23.59 og etter dette startet den vanskelige jobben med å plukke ut tre vinnere.

Les også

LES OGSÅ: Derfor vil disse ha påskeeggene til Askøyværingen

Etter mye frem og tilbake klarte redaksjonen til slutt å plukke ut tre vinnere. Disse er:

* Vinner: Trine Ivarhus Sollesnes. Sendt inn av: Tor Øyvind Jørgensen.

Hun fortjener påskeegget fordi: For å holde ut med meg som ektemann og våre tre barn. Vi roter og griser. Hun rydder og vasker. Og tar vare på oss på en fantastisk måte. Og jeg tror ikke vi er flinke nok til å fortelle henne det ofte nok.

** Vinner: Frode Bagge. Sendt inn av: Sissel Sanden Venge.

Han fortjener påskeegget fordi: Vi var gift i 12 år, sammen i 16 år før vi gikk hver vår vei. Vi fikk to barn sammen hvor den ene er voksen i dag. Han er kronisk syk, men vi er fortsatt venner og han stiller alltid opp om jeg ringer og trenger hjelp til noe. Vi går turer sammen med hundene våre, vi feirer høytider sammen så jeg mener han fortjener et påskeegg som takk for vårt gode vennskap og all hjelp han gir meg.

*** Vinner: Emil. Sendt inn av: Anne Marie Haugland.

Les også

LES OGSÅ: Full blomstring hos Askøy håndballklubb

Han fortjener påskeegget fordi: Under rugby turnering på Sotra under skolens regi fikk Emil en utrolig kjip skade. Han røk et leddbånd. Lifranc på høyre fot. Han ble innlagt på barnekirurgen 25. januar en uke etter hendelsen og ble operert 30. januar. Han fikk da lagt inn tre skruer. Emil måtte gå med gips i seks uker og gå gjennom ytterligere seks uker med total avlastning. Emil hadde nettopp byttet lag til Vestsiden og gledet seg til å komme skikkelig i gang. Han fikk bare være med på to treninger før han skadet seg. Før det trente og spilte han på Nordsiden, i tillegg til at han spilte fotball på fritiden. Han har søkt seg inn på Metis topp idrett, men grunnet kikhoste første halvdel av 10. klasse mistet han en del undervisning. Så nå håper han at foten blir bra og at han kan spille fotball videre. Emil er en utrolig tapper gutt som virkelig fortjener et påskeegg.

Vi ønsker å takke alle som sendte inn forslag til oss i Askøyværingen. Påskeeggene kan hentes i våre lokaler på Kleppestø senter før onsdag 12. april klokken 12.00. Riktig god påske!

Publisert: