Tidligere denne uken fikk politiet på Askøy inn melding om innbrudd både på Stongafjellet og i en blokkleilighet i Holmedalen.

– Vi har foreløpig ikke fått noen konkrete tips om innbruddene, men vi har fått inn en del meldinger om utenlandske kjøretøy som kjører rundt på Askøy, sier politioverbetjent Kjell-Bjørn Heggøy ved Askøy lensmannskontor og legger til:

– Det er bra at folk melder fra. Disse blir loggført og registrert og kan fort komme til nytte senere.

Eierne bortreist

Lørdag var det innbrudd i en leilighet på Stongafjellet og mandag denne uken var det innbrudd i en blokkleilighet i Holmedalen. I begge tilfellene var eierne bortreist mens innbruddene skjedde.

I Holmedalen skal tyvene ha brutt seg inn gjennom en skyvedør og rotet i skuffer og skap mens leilighetens eier var borte på jobbreise.

Tyver på Stongafjellet

Politiet er også på utkikk etter to personer som lørdag kveld klarte å komme seg inn i en leilighet på Stongafjellet mens huseieren var borte.

– Meldingen kom inn klokken 19.54 lørdag kveld. Den gikk ut på at to personer var blitt observert inne i en leilighet de ikke hadde tilhørighet til, sier politioverbetjent Heggøy.

Ber om tips

Politiet ber de som tror de kan ha sett noe om å melde fra.

På dagtid kan politiet på Askøy kontaktes på 56 15 21 60 og på kveldstid og i helgene kan det ringes til 02800.

– Vi ønsker ikke å spre frykt, men vi oppfordrer folk til å tipse oss dersom de kan ha sett noe, sier Heggøy.