Om 10-faktor og den slags

MENINGER: Det er bemerkelsesverdig hvilken omsorg kommunen har for sine innbyggere, skriver Harry Bekkevold i dette innlegget.

Det grønne skiftet krever innovasjon og modige forbrukere

MENINGER: Er det virkelig sol nok her på Askøy til å montere solceller? Svaret er ja, skriver Vidar Kristiansen i dette innlegget.

Håpløs eldrebehandling og hårreisende retorikk

Leder: Kommunens retorikk rundt ventelister må være noe av det mest upassende vi har sett i et offentlig dokument.

Frp og Høyre sin
alternative virkelighet

MENINGER: Vi vil igjen presisere at ingen vil bli kastet ut fra sine omsorgsboliger slik Frp fremstiller det, skriver Arbeiderpartiet i dette innlegget.

Ap kan ikke snakke seg
bort fra det alle ser

MENINGER: Ta ansvar, gi opp feilslått kuttpolitikk og la de eldre få en trygg og verdig eldreomsorg, skriver Stig Abrahamsen (Frp) i dette innlegget.

Håndteringen av denne
saken er skandaløs

MENINGER: Christine Holmedal fra Askøy Høyre er ikke fornøyd med behandlingen av saken om nedleggelse av omsorgsboligene på Helsetunet.

Askøy kommune
slår til igjen

MENINGER: Det er uhørt å behandle syke, gamle og pleietrengende som livløse gjenstander som bare kan flyttes etter forgodtbefinnende, skriver Terje Thorsen.

Skammelig behandling
av eldre mennesker

MENINGER: Å tilby eldre mennesker bokollektiv kan ikke kalles et godt tilbud, mener Siv Høgtun fra Askøy Høyre.

– Vi kaster ikke eldre
ut av sine omsorgsboliger

MENINGER: Vi har og vil alltid ha fokus på en god og forsvarlig eldreomsorg på Askøy, skriver Elsa Benjaminsen og Miriam Haavik fra Askøy Arbeiderparti.

Eldre pleietrengende
kastes ut av sine hjem

MENINGER: Ap tråkker på disse menneskene, dette vedtaket er direkte hjerterått, skriver Stig Abrahamsen (Frp) i dette innlegget.

– Østsiden av Askøy trenger flere aktivitetsområder

MENINGER: Thorleif Thorsen gir sin støtte til planene for et vannsportsenter på Nålaneset i dette innlegget.

Det skjer ting i
Askøy kommune

MENINGER: Barn som blir utsatt for mobbing på skolen blir også ofte mobbet etter skoletid, skriver Arnt Erik Gangås fra Askøy Frp.

Ingen har skrevet mer om
Askøypakken enn oss

LEDER: Askøyværingen har skrevet 318 artikler om Askøypakken. Ikke la debatten spore av!

Uakseptabelt med
politikutt på Askøy

LEDER: Kutt i antall stillinger lokalt vil bety at politiet ikke blir i stand til å gjøre den jobben som publikum forventer.

En skam at satsene ikke
er blitt hevet tidligere

MENINGER: Det er ille at en gruppe av Askøys innbyggere har måttet leve under så små kår, skriver Mary Therese Solli fra Askøy SV.

Dette svarer vegvesenet
om 50-sonen

Meninger: Statens vegvesen forklarer Terje Mathias Haugland hvorfor det er skiltet med 50-sone på riksvei 562 nord for Heiavatnet.

Vi må finne det
friske i det syke

MENINGER: Hvorfor spør en ikke heller om hva som skaper helse mer enn hva som skaper sykdom, skriver Solveig Bartun Rob i dette innlegget.

Det blir dyrere å være innbygger på Askøy

MENINGER: Og enda verre er det at de ikke har råd til å bygge veiene som allerede er lovet, skriver Petter Haraldsen Haugland fra Askøy Høyre.

Hvorfor 50-sone?

MENINGER: I hele bakken nord for Heiavatnet på riksvei 562 er det 50-sone skilt, hvorfor? spør innleggsforfatter Terje Mathias Haugland.