H*n fortjener påskeegget fordi: «Av og til skal det ikke mer til enn et enkelt slagord; jeg syns jeg fortjener det! Og er ærlig på det :-)»

Forslagene over hvem som fortjener Askøyværingens tre påskeegg formelig fosser inn hos oss: siden vi la ut saken «Hvem mener du fortjener et påskeegg?» har vi fått inn nesten 100 morsomme, rørende og ikke minst fabelaktige forslag til hvem som bør få årets påskeegg fra Askøyværingen.

Og bare så det er sagt: Det er fortsatt tid til å sende oss flere forslag! Dette må gjøres via skjemaet i denne saken, og fristen er søndag 9. april klokken 23.59!

Her er et knippe av forslagene vi har fått inn så langt:

H*n fortjener påskeegget fordi: «Hun blir alene hjemme og skal jobbe natt, da jeg er i Nordsjøen og barna er på påskeferie med andre i familien! Ingen påskeegg på henne sammen med oss i år.»

H*n fortjener påskeegget fordi: «Hver dag gjør de ansatte en formidabel jobb med å gi hvert enkelt barn i barnehagen en god start på livet. Selv om jeg ikke har barn der lengre, så mener jeg at de fortjener honnør for jobben de gjør.»

H*n fortjener påskeegget fordi: «Hele avdelingen trenger en oppmuntring i en travel hverdag.»

H*n fortjener påskeegget fordi: «Mamma fortjener påskeegget fordi hun rett og slett er fantastisk! Jeg og samboeren min får alltid påskeegg av mamma, og selvom vi er "voksen" legger hun sykt mye tid og penger i egget, så hun fortjener virkelig et fint et selv!»

H*n fortjener påskeegget fordi: «Han elsker snop....særlig marsipan. Godis......vet vi ikke hva er. Det heter GODTER.»

H*n fortjener påskeegget fordi: «Mamma'en min fortjener et påskeegg. Hun stiller alltid opp for alle. Jobber fullt i kommunen enda, passer barnebarn i ukedager og helger, kommer og ser på kamper der barnebarna er med, både fotball og håndball. Er aktiv med både dans og annen trening. En så aktiv dame trenger litt påfyll sv "energi" ;)»

H*n fortjener påskeegget fordi: «Fordi hun er verdens beste mamma! Og etter høøy baksmell på skatten så syns jeg hun virkelig fortjener det! Goe snille mammaen min ❤»

Har du egne forslag? Send det til oss via skjemaet i denne saken, før søndag 9. april klokken 23.59!

NB: Utdragene vi viste her er anonymiserte. Vinnerne og andre forslag vi trekker frem etter endt innsending vil imidlertid ikke bli anonymisert.